Αρχική Υγεία ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

150
0

Μια από τις επιπτώσεις της πανδημίας της covid-19, που πλήττει χώρα μας εδώ και ενάμισυ χρόνο, είναι και η μείωση της προσέλευσης αιμοδοτών, λόγω της επιφυλακτικότητάς τους να αιμοδοτήσουν μέσα στο νοσοκομειακό περιβάλλον. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την πολύ σοβαρή μείωση των αποθεμάτων αίματος, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών. Η διαχειριστική επιτροπή της Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ευρωπού με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της για την ασφάλεια των αιμοδοτών και του αίματος αλλά και για τα αποθέματα αίματος της χώρας καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες και τις εθελόντριες αιμοδότριες του Ευρωπού να συμμετάσχουν μαζικά στην ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού και τις ώρες από 09:30 π.μ. έως και 13:30 μ.μ. Θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας κατά της covid-19.

Η επιτροπή προτείνει στα μέλη της να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους ώστε να τηρηθεί σειρά προσέλευσης με προγραμματισμένο ραντεβού ώστε να αποφευχθεί η ταυτόχρονη συνάθροιση πολλών αιμοδοτών.

Για συμμετοχή στην αιμοδοσία καλέστε:

Καραγιαννόπουλος Απόστολος, τηλ. 6977026345

Σωσάνογλου Χρήστος, τηλ. 6977409668

Σωσάνογλου Παναγιώτης, τηλ. 6980254585

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το.

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΥΡΩΠΟ

Προηγούμενο άρθροΤΟ ΠΑΪΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Επόμενο άρθροΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΆΧΡΗΣΤΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ