Αρχική Εκκλησία - Παιδεία ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑΛ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑΛ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΙΛΚΙΣ

165
0

Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, εγκρίθηκε κατά παρέκκλιση η λειτουργία 17 ολιγομελών τμημάτων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς, αριθμός που αποτελούσε το σύνολο όσων είχε αιτηθεί η Διεύθυνση.

Ειδικότερα εγκρίθηκαν 8 τμήματα σε ΓΕΛ και 9 σε ΕΠΑΛ. Όσον αφορά τα ΓΕΛ, ένα εκ των τμημάτων που εγκρίθηκαν είναι στο ΓΕΛ Γουμένισσας, 3 στο ΓΕΛ Καμπάνη και 4 στο ΓΕΛ Χέρσου. Όσον αφορά τα ΕΠΑΛ, 5 αφορούν το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Κιλκίς, 3 το 2ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Κιλκίς και 1 το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Αξιούπολης.

Με την απόφαση αυτή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτονται πλήρως όλες οι ανάγκες των μαθητών για τις επιθυμητές ειδικότητες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην δημιουργία ευκαιριών σταδιοδρομίας για όλους τους μαθητές, χωρίς διακρίσεις.

Η Υπουργός Νίκη Κεραμέως και η Υφυπουργός Ζέττα Μακρή αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά ότι υποστηρίζουν στην πράξη τους μαθητές της περιφέρειας και δη της παραμεθορίου.

Προηγούμενο άρθροΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθροΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΡ. ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ