Αρχική Πολιτική ΔΙΩΓΜΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: 7 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ...

ΔΙΩΓΜΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: 7 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

148
0

Σε περίοδο ανωμαλίας με καταστάσεις που θυμίζουν άλλα καθεστώτα και άλλες εποχές εισέρχεται η χώρα με την εφαρμογή της νέας διάταξης  περί διασποράς ψευδών ειδήσεων η οποία έχει συμπεριληφθεί στον Ποινικό Κώδικα. 

Ήδη αντιμέτωποι με νομικές κυρώσεις πρόκειται να έρθουν αρνητές και αντιεμβολιαστές, που σύμφωνα με τον νέο νόμο θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, παροτρύνοντας με με ανυπόστατες θεωρίες πολίτες να μην δέχονται ιατρικές υπηρεσίες για την πανδημία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες  από την αστυνομία, έχουν ήδη σχηματιστεί επτά δικογραφίες οι οποίες έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες αρχές για ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.

Τι αναφέρεται στις επτά δικογραφίες:

1η Δικογραφία: Η πρώτη δικογραφία αφορά την ιστοσελίδα: «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς». Αναλυτικότερα εντοπίστηκε ο διαχειριστής και ο συνέταιρος της ιστοσελίδας ενώ εντοπίστηκαν τα κινητά στα οποία παρέπεμπαν για νομικές συμβουλές. Μάλιστα στο σπίτι του διαχειριστή  στο οποίο και έγινε έφοδος και κατασχέθηκαν υπολογιστές και usb.

Η 2η Δικογραφία αφορά την δράση των ιστοσελίδων του εξωτερικού και παράλληλα γίνεται έρευνα για αναρτήσεις βίντεο από αντιεμβολιαστές.

Στην 3η και 4η δικογραφία περιέχονται οι περιπτώσεις ταυτοποιημένων αρντητών οι οποίοι θα κληθούν τις επόμενες ημέρες για καταθέσεις ως οιωνοί κατηγορούμενοι

Τέλος στην 5η,6η και 7η δικογραφία  γίνεται η αναζήτηση ιχνών των κατηγορουμένων που αναρτούν αντιεμβολιαστικό υλικό. Μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο να στέλνουν απειλητικά μέιλ για τους αξιωματικούς που ερευνούν τις υποθέσεις τους.

Επιπλέον σήμερα  συνελήφθη και ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης με τις ίδιες κατηγορίες περί διασποράς ψευδών ειδήσεων για να αφεθεί ελεύθερος λίγο αργότερα…

www.pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: AΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ – YΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ 3Η ΔΟΣΗ
Επόμενο άρθροΗ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ