Αρχική Υγεία ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ

156
0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών του Εθνικού Κέντρου ‘Αμεσης Βοήθειας στη Γουμένισσα καθώς το ενδιαφέρον ήταν έντονο και καλύφθηκαν όλες οι διαθέσιμες θέσεις. 

Ειδικότερα πρόκειται να υλοποιηθούν 2 διήμερα σεμιναρία στις 13-14 καια 16-17 Οκτώβρη στο Γυμνάσιο Γουμένισσας με τα οποία 40 πολίτες του Δήμου Παιονίας θα εκπαιδευτούν δωρεάν στην παροχή πρώτων βοηθειών σε παιδιά και στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Στο τέλος των  σεμιναρίων θα δοθεί για τους επιτυχόντες διεθνής πιστοποίηση BLS από τον ΕRC.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «IpA Shield II: Joint actions for the protection and improvement of public health in the Cross Border Area».

Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο IpA Shield II, εγκρίθηκε και υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020» από τo Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, το Γενικό Νοσοκομείο Γευγελής και το Κέντρο Υγείας του Βαλάντοβο. Το έργο αποσκοπεί στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των πρωτοβάθμιων και προληπτικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης στη διασυνοριακή περιοχή μέσω της αναβάθμισης των υφιστάμενων ιατρικών υπηρεσιών και εξοπλισμού και τη δημιουργία νέων, με έμφαση στην πρόληψη του διαβήτη.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ kilkiswebtv: Όπου «Βόρεια Μακρδονία» εννοεί το κράτος των Σκοπίων το οποίο θα ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία όταν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της που υπεγράφησαν στην συμφωνία των Πρεσπών.

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ
Επόμενο άρθροΈΝΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ