Αρχική Αυτοδιοίκηση ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΟΥΣΣΩΝ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΟΥΣΣΩΝ

168
0

Διακόπτεται η παροχή ρευματοδότησης σε είκοσι οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών καθώς και στον οικισμό Θεοδώρειο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών την Κυριακή 24 Οκτωβρίου λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ από τις 8:00 έως τις 15:00 χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι οικισμοί Ευκαρπία, Καλολίβαδο,Γερακαριό, Δίβουνο, Βάθη, Κοιλάδι, Χειμαδιό, Άνω και Κάτω Θεοδωράκια, Φύσκα, Σπουργίτης, Μυλοχώρι, Παλατιανό, Κεντρικό, Τριπόταμος, Αντιγόνεια, Μονολίθι, Γάβρα, Μαυροπλαγιά, Πετράδες και Θεοδώριο.

Τα τεχνικά συνεργεία  θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων των προαναφερθέντων οικισμών στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Προηγούμενο άρθροΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθροΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ 1912-13.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ