Αρχική Κοινωνικά ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ

146
0

Αύριο Κυριακή 7 Νοεμβρίου, από τις 8:00 έως τις 14:30 θα διακοπεί η παροχή ρεύματος σε Χέρσο, Ελευθεροχώρι, Σωτηρούδα, Ηλιόλουστο, Μιχαλίτσι, Σουλτογιαννέικα, Μεγάλη Στέρνα, Ηλιόφωτο και στον Ακρίτα λόγω προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων των προαναφερθέντων οικισμών στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Προηγούμενο άρθροΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΟ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΈΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Επόμενο άρθροΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ ΤΕΡΠΥΛΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΕΙΟ ΠΛΑΓΙΟΧΩΡΙ ΠΑΡΟΧΘΙΟ ΠΟΝΤΟΚΕΡΑΣΙΑ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ