Αρχική Έγκλημα Δημιουργία ξανά, συγχαρητήρια στους 7 αστυνομικούς του Περάματος

Δημιουργία ξανά, συγχαρητήρια στους 7 αστυνομικούς του Περάματος

163
0
Δημιουργία ξανά, συγχαρητήρια στους 7 αστυνομικούς του Περάματος

Η Δημιουργία Ξανά με Δελτίο Τύπου  και ο Πρόεδρος κ. Θάνος Τζήμερος με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  δίνουν συγχαρητήρια στους 7 αστυνομικούς του Περάματος και χαρακτηρίζουν την στάση του κ. Θεοδωρικάκου, της κυβέρνησης αλλά και της Δικαιοσύνης ντροπιαστική και υπεύθυνη για την αύξηση της εγκληματικότητας. 
 
Το Δελτίο Τύπου της Δημιουργίας Ξανά αναφέρει:

Η κοινωνία μας χρειάζεται ευνομία και ευταξία. Δηλαδή, τιμωρία της παραβατικότητας, έτσι ώστε το έγκλημα να καθίσταται ασύμφορη “επαγγελματική” επιλογή. Η Αστυνομία χρειάζεται, επίσης, σαφείς και λογικούς κανόνες εμπλοκής. Οι ισχύοντες οδηγούν τους αστυνομικούς «ως πρόβατα επί σφαγήν». Απαγορεύουν, για παράδειγμα, σε αστυνομικούς να πυροβολήσουν στις ρόδες αυτοκινήτου που καταδιώκουν. Θα πρέπει να δεχθούν πρώτοι επίθεση ή πυρά, και, αν επιβιώσουν, τότε να ανταποδώσουν! Οι Σκυλογιάννης & Ευαγγελινέλης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, νέα παιδιά από φτωχές οικογένειες, δεν επιβίωσαν, πριν κάτι χρόνια, στο μακελειό στου Ρέντη. Αλλά και πάλι, αν πάθει κάτι ο καταδιωκόμενος εγκληματίας, οι αστυνομικοί θα βρεθούν κατηγορούμενοι. Πρόκειται για παράνοια! Αν το επεισόδιο του Περάματος είχε συμβεί στις ΗΠΑ ή στη Γερμανία, στις ειδήσεις θα ήταν μονόστηλο, ο εισαγγελέας δεν θα ασκούσε καν δίωξη και το Σώμα θα βράβευε τους δύο αστυνομικούς, που, με κίνδυνο της ζωής τους, εφάρμοσαν τον νόμο. Κλέβεις αυτοκίνητο, δεν σταματάς σε έλεγχο, προσπαθείς να ξεφύγεις, οδηγώντας επικίνδυνα και εκθέτοντας τη ζωή άλλων ανθρώπων σε κίνδυνο, ορμάς με το αυτοκίνητο να πατήσεις τους αστυνομικούς, και περιμένεις να σου φερθούν πώς; Πετώντας τριαντάφυλλα; Οι “ευπαθείς και ευάλωτοι”, που κάνουν καριέρα στο έγκλημα, θα πρέπει να ξέρουν ότι μια “στραβοτιμονιά” μπορεί να τους οδηγήσει «στα θυμαράκια». Πρέπει να ανέβει το ρίσκο του επαγγέλματος. Αλλιώς, το έγκλημα συμφέρει. Κι αυτό δεν συμφέρει στην κοινωνία.

Η στάση του κ. Θεοδωρικάκου, της Κυβέρνησης αλλά και της Δικαιοσύνης είναι ντροπιαστική. Περιμένουν από τους αστυνομικούς, με μισθούς πείνας, να παίζουν τη ζωή τους κάθε μέρα «κορώνα-γράμματα», κι όταν καταφέρνουν και εξουδετερώνουν τον ληστή, να βρίσκονται στο κελί, υπόδικοι για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο; Με τι κουράγιο θα κάνουν οι αστυνομικοί την επόμενη καταδίωξη; Αν αφήσουν τους κακοποιούς να φύγουν, δεν θα είναι δικαιολογημένοι;
Ζούμε σε έναν κόσμο αντεστραμμένων αξιών, όταν ο ίδιος ο πολιτικός προϊστάμενος της Αστυνομίας συλλυπείται τον πατέρα του ληστή και, προφανώς, “μέντορά” του στο έγκλημα (καθώς, όπως δήλωσε, την κλοπή αυτοκινήτου δεν τη θεωρεί κάτι σημαντικό), αλλά αφήνει έκθετους τους αστυνομικούς, που έκαναν απλώς το καθήκον τους!

Υ.Γ. Αν τους συνελάμβαναν, χωρίς τον θάνατο του ληστή, σε 3 μήνες το πολύ θα ήταν έξω. Γιατί οι Ρομά είναι υπεράνω του νόμου; Διότι τα προγράμματα ενσωμάτωσης φουσκώνουν πολλούς λογαριασμούς “αρμοδίων” και διότι στις εκλογές οι Ρομά είναι «κύριοι»: ψηφίζουν μονοκούκι τον πλειοδότη. 
 
Πέραμα: Συμπεράσματα και Προτάσεις
Στο σημερινό #AskTzimeros, ο πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ Θάνος Τζήμερος με προσκεκλημένο τον πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλο Κρανιδιώτη, θα συζητήσουν το θέμα της αστυνομικής καταδίωξης των κακοποιών στο #Πέραμα και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.
Σήμερα, Δευτέρα 25-10-2021 στις 21:00
από το κανάλι μας στο YouTube www.youtube.com/dimiourgiaxana   
   Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του Φαήλου Κρανιδιώτη αποφάσισαν να συμπράξουν στις επόμενες εθνικές εκλογές, με κύρια προτάγματα την υλοποίηση των ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, την απελευθέρωση της Οικονομίας από τα δεσμά του κεντρικού σχεδιασμού και την προστασία της χώρας από την ισλαμική απειλή. Η σύμπραξη ονομάζεται «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και επικεφαλής είναι ο Θάνος Τζήμερος. 
Προηγούμενο άρθροΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Επόμενο άρθροΧΑΙΝΩΝ ΔΙΑΚΕΝΟ ΛΑΟΥ-ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ*)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ