Αρχική Οικονομία ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΕΥΚΑΙΡΙΏΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΈΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΕΥΚΑΙΡΙΏΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΈΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ

149
0

H PwC Ελλάδας διευρύνει τη δραστηριότητά της στη Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων με την παροχή συμβουλευτικών και φορολογικών υπηρεσιών. Οι διευρυμένες υπηρεσίες έρχονται να συμπληρώσουν το ισχυρό αποτύπωμα και να ενισχύσουν περαιτέρω τις σχέσεις εμπιστοσύνης που η PwC δημιουργεί με τις επιχειρήσεις της περιοχής εδώ και 27 έτη. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργούνται άμεσες ανάγκες κάλυψης νέων θέσεων εργασίας που απευθύνονται τόσο σε νέους που ξεκινούν τώρα την επαγγελματική τους σταδιοδρομία όσο και σε πιο έμπειρα στελέχη.

Η PwC με νέα υπερσύγχρονα γραφεία, ενδυναμώνεται και παρέχει τη δυνατότητα εξέλιξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων σε ένα περιβάλλον που προωθεί την ευελιξία, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και τη δημιουργία αποτελεσματικών ομάδων για το σχεδιασμό και την υλοποίηση απαιτητικών έργων. 

Ως εκ τούτου, διοργανώνει τρεις στοχευμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 23 Σεπτεμβρίου για απόφοιτους και νέους που επιθυμούν να γνωρίσουν τον συμβουλευτικό κλάδο. Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνοντας μέρος σε αληθινά επιχειρηματικά σενάρια καθώς και γνωρίζοντας την κουλτούρα της εταιρείας, οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη από την ομάδα Technology, Data and Analytics αλλά και από τον ευρύτερο κλάδο Consulting. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις εκδηλώσεις αυτές, αναφέρεται η διαδικασία αίτησης συμμετοχής για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν.

Συνημμένα θα βρείτε το σχετικό ΔΤ με περισσότερες πληροφορίες καθώς και φωτογραφία της Αλεξάνδρας Κλήμη, Human Capital Director, PwC Ελλάδας.

Στη διάθεσή σας,

Κάλλια Μυλωνάκη

Επειδή η ελευθερία του Τύπου περιορίζεται επικίνδυνα κλείνοντάς το fb της kilkiswebtv.gr και της kilkiswebnews.com για να διαβάσετε αυτή την δημοσίευση θα πρέπει να πάτε στο μπλοκ kilkiswebtv ή στο σάϊτ kilkiswebnews.com

Προηγούμενο άρθροΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ 65 ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Επόμενο άρθροΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΚΡΟΥΣΣΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ