Αρχική Άμυνα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

121
0
Κατάθεση στεφάνου στο πρώην Στρατόπεδο του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη

Σήμερα στο πρώην Στρατόπεδο του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη ο συνασπισμός της  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ , τίμησε τους πεσόντες άνδρες της Χωροφυλακής, της Αστυνομίας Πόλεων, του Στρατού αλλά και τους σφαγιασθέντες από τον κόκκινο φασισμό πολίτες, κατά την διάρκεια του κομμουνιστικού πραξικοπήματος τον Δεκέμβριο του 1944, που είχε σαν στόχο το ΚΚΕ να επιβάλλει σταλινική δικτατορία στην Ελλάδα και να αποσπάσει εθνικό έδαφος, την Μακεδονία, υπέρ ξένης δύναμης. 
 Φ. Κρανιδιώτης, Κ. Μπογδάνος, Θ. Τζήμερος 
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς και Θάνος Τζήμερος, Πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά και επικεφαλής του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ τίμησαν τους γενναίους που συνέτριψαν την εσχάτη προδοσία, τους αληθινούς υπερασπιστές της Ελευθερίας μας και της Δημοκρατίας, καταθέτοντας στεφάνι στο Μνημείο των πεσόντων. 
Μαζί τους ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και πλήθος κόσμου. Οι τρείς πολιτικοί άνδρες δηλώνουν ότι «ομοφρονούν  με αφετηρία την κοινή λογική και τον πατριωτισμό». 
Στο σημείο σήμερα, θα έπρεπε να βρίσκεται το σύνολο της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας διότι ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα δεν έζησε την κτηνωδία του κόκκινου ολοκληρωτισμού είναι η θυσία όσων αντιστάθηκαν στα σχέδια της Σοβιετικής Ένωσης και των εκπροσώπων της στην χώρα και πλήρωσαν με την ζωή τους το τίμημα της δικής μας ελευθερίας.Όμως δυστυχώς ήταν όλοι απόντες.
Προηγούμενο άρθροΟ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΥΛΙΚΑ.
Επόμενο άρθροΕΜΠΡΑΚΤΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΘΕΟΦΙΛΟ ΤΙΡΕΚΙΔΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ