Αρχική Πολιτική ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

161
0

Την παρακάτω παρέμβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο πολιτευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης:

”Οι κοινωνικές δυνάμεις της χώρας μας δεν σταματούν να υφίστανται, παραμένουν όμως κλειδωμένες πολλά χρόνια τώρα εξαιτίας των αλλεπάλληλων κρίσεων στις οποίες δεν μπορούν να απαντήσουν οι πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, ποτέ στο παρελθόν οι παρατάξεις αυτές δεν μπόρεσαν να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν και εν τέλει να απελευθερώσουν τις κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας ώστε να γραφτούν νέες σελίδες προόδου και ευημερίας του ελληνικού λαού. Στη χώρα μας αλλά και σε όλη την Ευρώπη αυτό ήταν πάντα μέλημα και καθήκον της σοσιαλδημοκρατίας.

Το στοίχημα της απελευθέρωσης των κοινωνικών δυνάμεων καλείται να το κερδίσει το ΠΑΣΟΚ με την πολιτική και εκλογική ισχυροποίηση του ώστε να καταστεί πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Αφετηρία για την ισχυροποίηση του κινήματος μας θα αποτελέσει η επικείμενη εκλογική διαδικασία για την επιλογή ηγεσίας.

Τώρα έχουμε την ευκαιρία να μετασχηματίσουμε την παράταξη σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.

Τώρα έχουμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τον πολιτικό μας χώρο σε όλο το εύρος της κεντροαριστεράς.

Τώρα έχουμε την ευκαιρία να καταθέσουμε στον ελληνικό λαό ένα σχέδιο ριζοσπαστικών αλλαγών για τη χώρα, αφήνοντας πίσω μας κατεστημένες πρακτικές και νοοτροπίες.

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο τιμόνι της παράταξης όλα αυτά μπορούν να γίνουν πράξη.”

Προηγούμενο άρθροΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ ΤΕΡΠΥΛΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΕΙΟ ΠΛΑΓΙΟΧΩΡΙ ΠΑΡΟΧΘΙΟ ΠΟΝΤΟΚΕΡΑΣΙΑ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ
Επόμενο άρθροΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ