Αρχική Αθλητικά Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14
0

Στο ΔΑΚ Κρύας Βρύσης Γιαννιτσών, κατηφόρισε η ομάδα του ΑΠΟ ΑΤΛΑ την Κυριακή 22/01/2023, για τις ανάγκες του Πρωταθλήματος των Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ. Ο ΑΤΛΑΣ δεν έβγαλε την απαιτούμενη διάθεση να παλέψει τον αγώνα απέναντι σαφώς σε μια ανώτερη ομάδα, που διέθετε εμπειρία και ποιότητα. Έτσι, τα κορίτσια του ΑΤΛΑ, ηττήθηκαν με 3-0 σετ (25-12, 25-8, 25-19), παίρνοντας μόνο την γεύση και την εμπειρία ενός ακόμα αγώνα, ένα ακόμη βήμα δηλαδή, που θα τους βοηθήσει να βελτιωθούν και να προσφέρουν περισσότερα στο μέλλον.

Α.Π.Ο. ΚΙΛΚΙΣ ΑΤΛΑΣ (Μπακύρτσης Χρήστος): Μπακύρτση, Κιλτίδου, Σταμάτη Αικ., Σταμάτη Άννα, Κουλίδου, Γκουρτσιάδου, Ταχταλίδου, Θεοδωροπούλου, Χαριτωνίδου, Τριανταφυλλίδου Φωτ., Τριανταφυλλίδου Ελ., Παπαμηχαηλίδου.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

        Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Προηγούμενο άρθροΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΠΕΙΡΟΥ: Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΉ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΗΣ ΠΚΜ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ