Αρχική Απόψεις - Άρθρα ΑΡΘΡΟ ΧΡ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ«Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!»

ΑΡΘΡΟ ΧΡ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ«Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!»

147
0

Κάθε χρόνο εορτάζεται το Πολυτεχνείο και η μνήμη των ανύπαρκτων νεκρών Του.
Σε αυτές τις εκδηλώσεις έχουμε συνεχώς, επεισοδιακή κατάθεση στεφάνων από την Νέα Δημοκρατία είτε με την κατάθεση της ΔΑΠ/ΟΝΝΕΔ, είτε από τον Μητσοτάκη.

Κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει καμία αντίδραση, μάλιστα η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπος της θα έπρεπε να είναι τα τιμώμενα πρόσωπα στις εκδηλώσεις.

Ο λόγος που το λέω αυτό και το υποστηρίζω με σθένος, είναι  γιατί οι «Συνταγματάρχες» μπήκαν φυλακή από την Νέα Δημοκρατία!

Η Νέα Δημοκρατία, στην γνωστή της τακτική «ισοπέδωσης» οποιουδήποτε πολιτικού χώρου εκ Δεξιών της, μέχρι και σήμερα φυλακίζει τους Πολιτικούς της αντιπάλους όπως πρόσφατα την ηγεσία του Κόμματος που ήταν στην Τρίτη θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με πεντακόσιες χιλιάδες και πλέον ψηφοφόρους να την στηρίζουν και τα ποσοστά του να είναι ανοδικά.(Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή)

Οπότε ξεκάθαρα λέω ότι η Αριστερά έχει δημιουργήσει μια «Τεράστια βιομηχανία παραγωγής Πολιτικών απατεώνων» επάνω στο μύθευμα του ότι Το Πολυτεχνείο και οι ανύπαρκτοι νεκροί εντός του(πόρισμα Τσεβά 1975) έριξαν την Δικτατορία, ενώ στην πραγματικότητα έριξαν τον Παπαδόπουλο για να αναλάβει ο Ιωαννίδης, με την βοήθεια της «Ιεράς Πρεσβείας»  και να οδηγήσει σε σκληρότερη δικτατορία και τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Επίσης ξεκάθαρο είναι ότι η Νέα Δημοκρατία, έκλεισε στην φυλακή τους «Συνταγματάρχες» στοχοποίησε και ενοχοποίησε τους Δεξιούς Πατριώτες με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει στις Τέχνες και τα Γράμματα η Αριστερά, μιας και το να είσαι δεξιός απαγορεύεται αυστηρά μέχρι και σήμερα.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν προτείνω,              
Η Νέα Δημοκρατία να πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου ως τιμώμενο Κόμμα και την «Ματωμένη Σημαία» Να την παραδώσουν στην ΟΝΝΕΔ και στην ΔΑΠ, ώστε να παρελαύνουν τα μέλη της, στην Κεφαλή της πορείας προς την Αμερικάνική Πρεσβεία κάθε χρόνο!

Προηγούμενο άρθροΔΩΣΕ ΣΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΟΥ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ! Με lash lift!
Επόμενο άρθροΑ.Π.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24-10-2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ