Αρχική Έγκλημα ΑΠΟ ΤΟ FB ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ...

ΑΠΟ ΤΟ FB ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

26
0

Mersina Papadopoulou

Σχετικά με το θέμα, εγώ θα βάλω το σχόλιο του Michael Papadakis το οποίο επικροτώ. Διότι αν θες να είσαι αστυνομικός έτσι πρέπει να ενεργείς, αλλιώς είσαι ο απλός πολίτης που σε κάνουν κουμάντο 10 αναρχικοί μπαχαλακηδες και γκρινιάζεις για την ανυπαρξία αστυνόμευσης.

Έπρεπε να κάτσει να τον ξεφτιλίσουν για να είναι ικανοποιημένη η Αριστερά και να το παίζει θύμα η κυβέρνηση.

Το σχόλιο:

«Η λογική πρέπει να μείνουν ακίνητοι για να τους κάψουν- βανδαλίσουν γιατί αυτό δείχνει επαγγελματισμό, είναι μια γνωστή ακαδημαϊκή προσέγγιση αλλά στον πραγματικό κόσμο δείχνει μόνο αναρχία, ξεχαρβάλωμα και νομιμοποίηση κάθε κατσαπλιά επειδή απλώς είναι μέρος ενός πλήθους.

Όσοι ονειρεύονται “αντάρτικα πόλεων” να έχουν και τα κότσια για τις ανάλογες απώλειες, αλλιώς για ιππασία με τον Έκτορα και φλογερά στάτους.»

Ποιός έχει τα κότσια λοιπόν; Μόνο ο οδηγός.

Διότι η κυβέρνηση κρίνει την ενέργειά του αντιεπαγγελματική και θα τον περάσει από ανάκριση. Όποιος παρεμποδίζει το έργο της αστυνομίας θα έπρεπε να ανακρίνεται. Όχι το αντίθετο.

Έλεος!!! Πότε θα σταματήσει να κυβερνά η Αριστερά;

#γερανός

Kilkis Webnews

Πράγματι, οι αριστερόστροφοι μπαχαλάκηδες έσπρωξαν την τελευταία στιγμή, κάδους μπροστά στο αυτοκίνητο της αστυνομίας με κίνδυνο να προξενηθεί  ατύχημα εξαιτίας τους. Βίντεο υπάρχουν, ας ταυτοποιηθούν και ας προσαχθούν γιά εγκληματική ενέργεια εκ προθέσεως και για παρεμπόδιση κυκλοφορίας.  Κύριε Θεοδωρικάκο περιμένουμε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Κοιτάξτε μόνον πως σπρώχνουν τους κάδους μόλις πλησίασε ο γερανός!

Προηγούμενο άρθροΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ*)
Επόμενο άρθροΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS ΣΕ ΛΕΙΨΥΔΡΙΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ