Αρχική VIDEO ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ: Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ: Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

109
0


Δεν είναι ικανοί ούτε να σκεφτούν έναν τρόπο για να επιβάλλουν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

Ιδέα του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν τα όσα ανακοίνωσε την Τρίτη (30/11) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περί υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του Covid-19 για τους πολίτες άνω των 60 ετών. 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε προβλέψει με εκπληκτική ακρίβεια όσα ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Τρίτη (περί του προστίμου των 100 ευρώ) από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Σε ομιλία στη Βουλή ακριβώς πριν δύο μήνες, ο επικεφαλής του MέΡΑ 25 είχε, ως υπόθεση εργασίας, προβλέψει ότι η κυβέρνηση όχι μόνο θα έβαζε πρόστιμο αλλά και ότι τα χρήματα θα τα έδινε για την ενίσχυση του ΕΣΥ ώστε να μην υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

«Ετσι» έλεγε ο Γ.Βαρουφάκης «και την κοινωνία θα διχάσετε και δεν θα αυξήσετε ιδιαίτερα το ποσοστό του εμβολιασμού. Σας καλώ να μην εφαρμόσετε ποτέ κάτι τέτοιο».

Η κυβέρνηση όμως είχε διαφορετικά σχέδια και τελικά υιοθέτησε τα όσα είχε προτείνει ο Γ.Βαρουφάκης. 

Αλήθεια, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σκεφτεί μόνη της ούτε έναν τρόπο για να τιμωρήσει τους ανυπάκουους πολίτες (γιατί τα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός αποτελούν ξεκάθαρα τιμωρία). 

Παράλληλα μας προκαλεί πολλά ερωτήματα το από που σκέφτηκε ο Γ.Βαρουφάκης το συγκεκριμένο μέτρο, το οποίο υιοθέτησε ο Κ.Μητσοτάκης. 

30/9 έλεγα στον Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή ότι, αν θέλει να ΧΑΣΕΙ το παιχνίδι του εμβολιασμού, πρέπει -αντί να ξεκινήσει σοβαρή καμπάνια ενημέρωσής τους- να επιβάλει στους ανεμβολίαστους €100 μηνιαίο πρόστιμο. Σήμερα, αντέγραψε αυτολεξεί (βλ. βίντεο) αυτό που του είπα να ΜΗΝ κάνει!

Προηγούμενο άρθροΤΟ “ΑΛΑΘΗΤΟ” ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ
Επόμενο άρθροΔ. ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ – ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ