Αρχική Πολιτική ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΣΥΚΕΩΝ ΣΙΜΟΥ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΣΥΚΕΩΝ ΣΙΜΟΥ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΏΡΑ MEGA» ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

154
0

Ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών κ. Σίμος Δανιηλίδης σήμερα το πρωί προέβη σε ψευδείς και ανυπόστατες δηλώσεις παραλληλίζοντας το κίνημα της «επιτροπής αυτοχθόνων Ελλήνων ιθαγενών» με την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα.

Η Ελλήνων Συνέλευσις αποτελεί την μοναδική νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων που μέσα από νόμιμες διαδικασίες καλεί τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες να ενημερωθούν και να ενωθούν με σκοπό την διοίκηση της χώρας μας παραμερίζοντας κάθε λόγο διχασμού όπως κόμματα, δόγματα, πολιτικές πεποιθήσεις.

Ο κ. Δανιηλίδης αγνοεί και αποφύγει να θίξει ουσιαστικά προβλήματα όπως το μεταναστευτικό, τις συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, τον πτωχευτικό νόμο που ξεγυμνώνει τους Έλληνες αφήνοντάς τους βορά των τραπεζιτών.

Ταυτόχρονα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega φιλοξενεί τον δήμαρχο και οι δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής αποδέχονται τις απόψεις του και τις αναπαράγουν δίχως να έχουν πρωτίστως προχωρήσει σε οποιαδήποτε έρευνα. Το ίδιο πράττει και ο εξωτερικός ανταποκριτής σε ζωντανή σύνδεση.

Ο συνειρμός του κ. Δανιηλίδη ήταν άτοπος, ψευδής και συκοφαντικός. Την ίδια στιγμή που η Ελλάς βάλλεται σε κάθε τομέα μέσω υπέρμετρης φορολογίας για τουλάχιστον 10 χρόνια, με αποτέλεσμα να πλήττεται η ψυχολογία των Ελλήνων πολιτών, να επικρατεί κατάσταση πανικού στον τομέα της υγείας και στην παιδεία, αυτού του είδους οι ισχυρισμοί αποσκοπούν στην υποδαύλιση ενός οργανισμού και του Πολιτικού Φορέα που ιδρύθηκε για να προασπίζει και ανακτήσει πίσω τα δίκαια όλων των Ελλήνων και του Ελληνισμού σε όλο τον πλανήτη.

Ο Εκπρόσωπος τύπου Α’

Δήμος Δημαρέσης

Προηγούμενο άρθροΠΡΑΞΗ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ELVIAL ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΕΣ ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθρο«ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ Μ.Κ.Ο. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ