Αρχική Απόψεις - Άρθρα ΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΝΑΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ. ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

ΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΝΑΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ. ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

18
0

27 Ιανουαρίου 2019

Κανείς δεν μας προστάτευσε. Οι Έλληνες με τον ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν με τα χεράκια τους τα ματάκια τους. Και μόνο γι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να βρίσκεται στον μονοψήφιο ποσοστό που του αξίζει. Τόσο άχρηστοι είναι οι άριστοι που τον διατηρούν σαν αντάξιο αντίπαλο. Παρακολουθήσεις δεν γίνονταν τότε να εξεταστούν; Οι καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών δεν θα έπρεπε να εξεταστούν ; Ο φάκελος του Σκοπιανού δεν θα έπρεπε να ανοίξει;

« Σκληρό, πολύ σκληρό. Τρέμει το χέρι μου και θολώνει το βλέμμα μου απο τα δάκρυα. Όμως είναι αλήθεια. Ότι και να γραφτεί, οτι και να ειπωθεί απο δω και πέρα με τον όρο Μακεδονία, θα σημαίνει Σκόπια. Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκετε τόση ηλιθιότητα να υπερασπίζεστε αυτη τη συμφωνία και αυτούς τους προδότες.

Αν πολεμούσαμε και χάναμε, θα ήταν αλλιώς.

Ούτε το ‘40, που ήταν σίγουρη η ήττα, δεν παραδοθήκαμε αμαχητί. Αλλά τότε κάποιος είπε ΟΧΙ.

————————————————————————————

Ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου.

«Βλαντικαφκάς και Τσχινβάλι. Τα έχεις ακουστά; Είναι πόλεις και μάλιστα πρωτεύουσες. Η πρώτη είναι πρωτεύουσα της Βόρειας Οσσετίας και η δεύτερη της Νότιας Οσσετίας. Αν ρωτούσες κάποιον Οσσέτιο θα σου μίλαγε για ώρες για την ιστορία της Οσσετίας, για το πώς προέκυψε η Βόρεια και η Νότια και ποιος έχει δίκαιο στη σύγκρουση Γεωργίας – Ρωσίας για τον έλεγχο της Νότιας Οσσετίας, σύγκρουση με εκατοντάδες νεκρούς μέχρι προχθές. Πόσο διατεθειμένος είσαι να τα ακούσεις όλα αυτά; Καθόλου! Δεν σε ενδιαφέρουν. Το ίδιο ενδιαφέρουν τον Αμερικάνο, τον Αυστραλό ή και τον Ευρωπαίο το αν η Μακεδονική γλώσσα όπως την εννοούν οι Σκοπιανοί ανήκει στην οικογένεια των Νοτιοσλαβικών γλωσσών και το αν η Μακεδονική Ιθαγένεια δεν υπονοεί σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Δεν θα χαλαλίσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο της ζωής τους για να τα μάθουν αυτά. Ακόμα για την ύπαρξη της Μακεδονίας ως… βόρειο τμήμα του πρώτου μέρους, μη βάζεις στοίχημα ότι έχει ακούσει κάτι ο μέσος Αμερικανός. Από δω και μπρος όλοι οι άνθρωποι στον κόσμου, εκτός από εκείνους που θα έχουν κάνει συγκεκριμένες σπουδές στην ιστορία των Βαλκανίων, θα ξέρουν ότι υπάρχει μία Μακεδονία κι αυτή είναι τα Σκόπια, μία Μακεδονική γλώσσα που είναι η Σκοπιανή και ένα έθνος Μακεδόνων, των Σκοπιανών.

Πάρ’ το απόφαση, ζήσε μ΄αυτό, δεν αλλάζει. Όπως δεν αλλάζει το ότι η Σμύρνη μετά το 1922 είναι Τούρκικη.»

Προηγούμενο άρθροΟΚΤΩ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ”ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΑΚΙ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΔΑΠ -ΑΜΕΑ ΤΗΣ ΚΔΕΚ
Επόμενο άρθρο“Η ΒΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ” ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ