Αρχική Πολιτική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

142
0

Με μία δυναμική ανακοίνωση ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε θέση για τα έκτροπα που προκάλεσαν αναρχοκομμουνιστικές παρακρατικές ομάδες σε Λύκειο της Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης είδαμε ένοπλες ομάδες κομμουνιστών και αριστεριστών να πολιορκούν σχολικό συγκρότημα, να απειλούν και να εκφοβίζουν Έλληνες μαθητές με την απόλυτη ανοχή της Αστυνομίας. Το πρωί της Τρίτης είδαμε οργανωμένη επίθεση οπλισμένων αναρχικών και εξωσχολικών στοιχείων και έφοδο στην πύλη ενός σχολείου μιας φιλήσυχης συνοικίας. Οι ίδιοι οι δράστες της επίθεσης διαφήμισαν σε όλα τα ΜΜΕ πως θα επανέλθουν την επομένη απειλώντας με κρεμάλες όσους δεν ασπάζονται τις αντεθνικές απόψεις τους. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντί να περιορίσει τα τάγματα εφόδου της αριστεράς, τα καθοδήγησε τελικά μέχρι την πύλη του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, το οποίο και πολιόρκησαν απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα Ελλήνων μαθητών και εκπαιδευτικών.

Προφανώς ο κομμουνιστής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Θεοδωρικάκος, έδωσε το ελεύθερο στους παλαιούς συντρόφους του να συνεχίσουν την παρακρατική και τρομοκρατική τους δράση ακόμα και εις βάρος ανήλικων παιδιών. Για τα έκτροπα που ακολούθησαν ευθύνονται εξίσου τα ασύδοτα τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που τα ανέχεται και υποθάλπει.

Όταν το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ διοικήσει τη χώρα θα λάβουν τέλος αυτά τα θλιβερά φαινόμενα ανομίας και οι Έλληνες μαθητές θα απολαμβάνουν το ύψιστο αγαθό της ελληνικής παιδείας, χωρίς να απειλούνται από τη βία κομμουνιστικών συμμοριών.

Ηλίας Κασιδιάρης

Ιδρυτής Εθνικού Κόμματος

Προηγούμενο άρθροΟ ΕΟΡΤΑΣΜΌΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΗΜΈΡΑΣ ΓΛΩΣΣΏΝ, ΣΤΟ 5Ο ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΊΟ ΚΙΛΚΊΣ
Επόμενο άρθροΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ