Αρχική Πολιτική ΑΕΡΑΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Θ. ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ...

ΑΕΡΑΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Θ. ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ (ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΝΟΔΕ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΜΕΛΩΝ Κ.Λ.Π.)

171
0

Στην φωτο ο Αυριανός πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς Θ. Τιρεκίδης και η Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου, από τα παλαιά στελέχη της Ν.Δ. χθες μπροστά στο  ΚΑΦΕ ΚΡΕΣΕΝΤΟ.

Η φωτογραφίες που βλέπετε έγιναν η αφορμή να γράψω ή καλύτερα να ενημερώσω όλα τα μέλη που θα ψηφίσουν αύριο 24/12/21 στις εσωκομματικές εκλογές.

Εντυπωσιακό όσο και αναμενόμενο, όλα τα πρώην στελέχη και πρόεδροι της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς (πρωην ΝΟΔΕ) να δηλώνουν ανοιχτά πλέον την στήριξή τους στον εκφραστή της Νέας Αρχής που ζητά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εντυπωσιακή η στήριξη όλων των πρώην Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Προέδρων Ν. Κιλκίς στα νέα πρόσωπα που δεν βαρύνονται από ίντριγκες, λαμογιές, συκοφαντίες, αναξιοκρατία, απειλές και εκφοβισμούς.  

Είναι πλέον ξεκάθαρη η νίκη της Νέας Δημοκρατίας με τα νέα πρόσωπα που από την Δευτέρα δεν θα βαρύνονται με όσα έως σήμερα κατηγορείται η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς και είναι μία ξεπερασμένη, κακοκουρδισμένη και αδιαφανής διοίκηση του Μηνά. Σήμερα θέλουμε στελέχη πρόθυμα να προσφέρουν στην Νέα Δημοκρατία και όχι να ικανοποιούν τις προσωπικές τους ανάγκες, με αδιαφανείς διαδικασίες, που επανειλημμένως έχει κατηγορηθεί και έχουμε γράψει.

Μεθαύριο Δευτέρα κάνουμε την Νέα Αρχή με νέα πρόσωπα που θα έχουν όλα τα προσόντα που ζητάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και το πρόσωπο που θα ηγείται μεταξύ ίσων όλων των μελών θα είναι ο Θεόφιλος Τιρεκίδης.

Αύριο ψηφίζουν όλοι οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες που δεν συμπορεύονται με το παλιό και αναχρονιστικό τρόπο διοίκησης. Αύριο ψηφίζουμε  για την αλλαγή νοοτροπίας, αύριο πάμε μπροστά και δεν κάνουμε αναπαλαίωση φθαρμένων στελεχών. Φθαρμένων που ακόμη και εκείνοι που θα δώσουν την ψήφο τους σε τέτοιους, ξέρουν πολύ καλά μέχρι που έφθασε η σαπίλα της διοίκησης, όμως για τους λόγους τους οποίους δεν είναι της ώρας για να αναφέρουμε!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Προηγούμενο άρθρο«ΘΕΌΣ, ΠΑΤΡΊΔΑ, ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ» ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΔΕΞΙΆ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΊΑ
Επόμενο άρθροΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΙΡΕΚΙΔΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ